traian basescu pmp

Liderul PMP, Traian Băsescu, fostul președinte al României, a declarat joi seară la Ploiești, în cadrul unei întâlniri electorale, că România trebuie guvernată în baza Constituției.

 

Întâlnirea electorală a avut loc la Palatul Culturii din Ploiești.

„Eu cred că românii sunt sinceri când spun că vor oameni politici noi și acest lucru îl vom vedea pe data de 5 iunie noaptea, cel mai târziu pe 6 iunie la prânz. Vom vedea care este reacția românilor la oferta care este așa cum au cerut: oameni politici noi, oameni curați. Sigur, eu nu neg partidele de tranziție, numai că tranziția s-a terminat. Nu neg atingerea obiectivelor majore de către partide majore, ca PSD sau ca PNL. (...)”, a spus Băsescu, care a susținut că PMP este „un partid nou, care răspunde, în momentul de față, abordărilor pe care le are electoratul”.

Liderul PMP a vorbit despre abandonul școlar, despre faptul că până acum mult prea mulți bani s-au dus pe borduri și floricele, în timp ce puteau să fie alocați pentru construirea de școli și grădinițe. La final, fostul președinte al României a lansat și un apel privind alegerile locale, identificând totodată categoriile de populație care vor vota PMP.

 

„Astăzi îi chem din nou pe băsiști să vină să voteze Partidul Mișcarea Populară”, a susținut Băsescu în ropote de aplauze. (P.E.)

Iată declarația lui Traian Băsescu, liderul PMP: