sesizari plangeri penale in plina campanie

Chiar dacă vorbim de o comună mică, la Cerașu este concurență mare pentru postul de primar. Așa că nu există zi fără probleme.

 

Șase persoane și-au anunțat candidatura pentru funcția de primar. Și se pare că toți se confruntă cu aceeași problemă. Le dispar afişele electorale. Bineînţeles, nu ar fi vorba de nimic paranormal, ci de răutatea unora. Prima dată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, toate afişele au fost smulse de pe panoul de afişaj electoral. Mai în glumă, mai în serios, oamenii s+au plâns unul la altul, dar şi+au lipit afişele şi au crezut că totul a fost doar o glumă proastă. Numai că, pentru doi dintre candidaţi gluma s+a repetat. Aşa co oamenii au sunat la 112 şi+au chemat Poliţia pentru a vedea tragedia cu care se confruntă. Că, vorba aia, totul până la bani, că şi afişele costă.

Iar acesta nu a fost singurul incident sesizat. La Poliţia Cerașu s-a înregistrat și o plângere penală, pe motiv că în satul Slon au început să fie distribuite obiecte de îmbrăcăminte. Poliția confirmă cele două incidente, iar în cauză sunt efectuate cercetări.

Se pare că autoturismul cu care au fost împărțite hainele a fost identificat și ar aparține unui ONG care efectuează astfel de campanii în mod regulat la Slon.