psd prahova bogdan toader

Președintele PSD Prahova a confirmat faptul că social-democrații au făcut două plângeri penale.

 

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a susținut că au fost depuse mai multe sesizări și reclamații la Biroul Electoral Județean Prahova, cu privire la candidații la Primăria Ploiești care își promovează în campania electorală imaginea pe rețelele de socializare.

„Au existat postări care apar ca sponsorizate pe Facebook. Noi am depus mai multe sesizări la Biroul Electoral şi aşteptăm să ni se răspundă în ce măsură candidaţii respectivi şi-au făcut contracte de publicitate sau au plătit din alți bani decât fondurile oficiale de campanie", a explicat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.

Toader a susținut că până acum, PSD Prahova a depus două plâneri penale, vizând tentative de intimidare a unor candidaţi din judeţ.

„Am depus două plângeri penale, pentru ameninţări şi şantaj, la nivelul unor localităţi din Prahova. Sperăm ca autorităţile statului să facă lumină cât mai repede în aceste cazuri", a declarat preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD Ploiești.