psd conferinta ganea bogdan toader

După ce la finele săptămânii trecute a existat o adevărată dispută pe tema studiilor pe care le are candidatul PSD, astăzi Cristian Ganea și-a prezentat diplomele.

 

La finele săptămânii trecute, în cadrul unei emisiuni radio, senatorul Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploiești, a avut un set de comentarii cu privire la studiile candidatului PSD Cristian Ganea.

Citește și: Scandal monstru între Savu și Ganea

Astăzi, deși inițial a spus că nu trebuie să-i facă dovada lui Savu cu nimic, Cristian Ganea a venit la conferința de presă, organizată la sediul PSD Ploiești, cu diplomele care atestă studiile sale.

 

„E vorba de niște afirmații care s-au făcut la adresa candidatului nostru, a domnului Ganea, afirmații pe care, cel puțin noi, le considerăm nu numai lipsite de morală, dar care generează și un anumit mod pe care nu-l acceptăm de a face campanie. Știți foarte bine că în mediul online a fost preluat și dezvoltată ideea lansată de candidatul Savu Daniel, potrivit cu care acesta ar avea serioase îndoieli vis-a-vis de pregătirea profesională a candidatului nostru, formulând în mod voalat acuzații privind fals în declarații. Din punctul nostru de vedere trebuie să avem decența să acceptăm că nu toți candidații au programe și că nu toți candidații au ceva de spus. Iar când nu ai ceva de spus, în esență, nu faci altceva decât să-ți ataci adversarii”, a susținut consilierul George Botez în numele lui Ganea, care s-a mulțumit numai să arate diplomele care atestă studiile sale.

Ganea a anunțat încă de săptămâna trecută că a absolvit Facultatea de Contabilitate de Gestiune și Informatică și un master în Managementul Sectorului Public, ambele la UPG Ploiești.

 

 

diplome ganea facultate master

 

Politic
  • Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Alegeri la organizația municipală ALDE Ploiești

Membrii ALDE s-au reunit la această oră (11.00) la Palatul Administrativ din Ploiești, la Sala Europa, unde au loc alegeri pentru desemnarea viitorului președinte al filialei municipale Ploiești. La...