hale ploiesti

Asociația pentru Protecția Comercianților (APCOM) a semnat cu Adrian Dobre, candidatul PNL la Primăria Ploiești, un parteneriat pentru un comerț civilizat în zona Halelor centrale.

 

COMUNICAT DE PRESA APCOM

Am dorit sa fim un vector total impartial, care semnaleaza decidentilor politici problemele si nevoile sectorului pe care il reprezinta,in speranta ca acestia isi vor asuma in oferta electorala rezolvarea lor.
Am lansat un apel public tuturor candidatilor la Primaria Municipiului Ploiesti prin care prezentam atat neajunsuri cat si solutii concrete pentru ca activitatea comerciala desfasurata in complexul Hale Centrale si in Pietele Ploiestiului sa castige din nou aprecierea consumatorilor.
Am avut discutii, la invitatia domniilor lor, cu 5 candidati la primarie, toti , la nivel declarativ fiind in acord cu propunerile noastre. Asteptarea noastra era ca acestia sa-si asume prin parteneriate semnate cu noi solutii concrete.
Singurul candidat care pana astazi 22.05.2016 a semnat cu APCOM un parteneriat de acest fel a fost candidatul PNL Adrian Dobre.-- Si daca uneori este nevoie de un mic efort pentru ca succesul sa fie asigurat, ne asumam sa facem si noi acest efort--. Pentru ca eliminarea din contractele de inchiriere pentru cei ce detin tonete in piete, a obligatiei de a plati utilitati( obligatie ce forteaza legea de vreme ce toate utilitatile sunt incluse in tariful aprobat de CL) va avea consecinte benefice in final asupra preturilor practicate si de asemenea asumarea efectuarii hidroizolatiei pentru Complexul Hale Centrale va opri degradarea lui, ca sa mentionam doar doua din masurile asumate.. Avem un bun de patrimoniu, o bijuterie arhitectonica ce trebuie ingrijita si pastrata. Putem sa-I redam stralucirea printr-un efort comun.

document pnl apcom