scandal savu ganea

La dezbaterea electorală organizată de Radio Prahova, Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploiești, a lansat un atac dur la adresa candidatului PSD.

 

Senatorul Daniel Savu l-a acuzat pe Cristian Ganea că în pliantele electorale figurează ca economist, deși nu ar avea studii superioare. „N-am reușit să depistez ce meserie are domnul Ganea. Noi, multă vreme, am crezut că este inginer. Acum, în flyerele distribuite, figurează că este economist... Ori la studii făcute trece doar liceul”, a susținut Daniel Savu, lansând invitația ca domnul Ganea să-și prezinte diploma de la facultate.

În replică, viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Ganea, s-a rezumat să spună că „domnul Savu știe prea bine unde am terminat facultatea prin prisma locului de muncă pe care l-a avut. Eu am terminat Facultatea de Contabilitate de Gestiune și Informatică de la UPG și, tot la UPG, am absolvit master în Managementul Sectorului Public. Dar domnul Savu știe bine acest lucru”, a susținut Cristian Ganea.

 

Politic
  • Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Alegeri la organizația municipală ALDE Ploiești

Membrii ALDE s-au reunit la această oră (11.00) la Palatul Administrativ din Ploiești, la Sala Europa, unde au loc alegeri pentru desemnarea viitorului președinte al filialei municipale Ploiești. La...