bozianu

Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, candidat la primăria Ploieşti, a lansat un program prioritar de dotare a cabinetelor medicale din şcoli.

"Cabinetele medicale din şcoli se află în grija primăriei Din păcate, azi când vorbim, aceste cabinete sunt slab dotate şi în criză de personal de specialitate. Întrucât şcolile din Ploieşti sunt o prioritate importantă a programului meu de primar, că este de datoria mea ca, încă din primele luni de mandat, să demarez un program de aducere a acestor cabinete la standardul cerut de sănătatea copiilor noştri", spune Cătălina Bozianu.


Liderul PMP îi critică, voalat, pe candidaţii care promit construcţia rapidă a unui spital de pediatrie: "Cinstit faţă de ploieşteni este să ne angajăm la ceea ce ştim sigur că se poate realiza. A le vinde iluzia realizării peste noapte a unor proiecte mari şi necesare, dar care cer eforturi materiale şi umane la care primăria nu se poate angaja pe termen scurt, este o fraudă". Bozianu se angajează să rezolve cu prioritate problema cabinetelor medicale din şcoli, până la construcţia spitalului "Pentru că sănătatea copiilor noştri începe cu prevenţia de acasă şi de la şcoală", afirmă liderul PMP. (P.E)