nanu

Cornel Nanu, primarul comunei Cornu, una dintre cele mai frumoase comune din judetul Prahova, a postat pe reteaua de socializare un mesaj in care face retrospectiva ultimilor 26 de ani in care s-a aflat la conducerea Primariei.

 

Nanu a declarat ca isi doreste sa ramana alaturi de comunitatea pe care a vegheat-o incepand din 1990 si pana azi, pentru a duce la bun sfarsit proiectele initiate in mandatele anterioare.

"Dupa 26 de ani de munca dedicati comunitatii, au fost destule momente in care m-am gandit la ce voi face in continuare. Am cantarit foarte atent toate variantele si avand in vedere numeroasele proiecte pe care inca nu am reusit sa le finalizez in acest mandat am decis sa raman alaturi de dumneavoastra, alaturi de cornenii mei pentru a duce la capat tot ceea ce mi-am propus cand v-am cerut votul la fiecare mandat si nu v-as fi putut trada increderea acum la final de cariera.

Voi ramane la datorie, voi ramane alaturi de dumneavoastra si pentru urmatorii 4 ani si vom continua impreuna munca depusa pentru a asigura cel mai inalt confort cetatenilor din Cornu si imi voi pune in continuare toata stiinta si experienta acumulata in administratie in slujba cornenilor mei.

 

Vom termina de reabilitat toate strazile din comuna noastra, vom avea asfalt nou pe fiecare strada din comuna, vom avea trotuare, nu va mai exista nicio gospodarie neconectata la sistemul de canalizare, vom mai construi un parc si doua terenuri multifunctionale de sport si vom continua sa incercam sa atragem noi agenti economici care sa creeze locuri de munca pentru corneni. Toate aceste lucruri le vom realiza impreuna.", a declarat edilul. (P.E.)

Cine este Cornel Nanu

nanu program