concurenta consiliul judetean prahova

Numărul candidaților la alegerile locale din 5 iunie, pentru funcția de consilier județean, este de 394. Mai multe dosare au fost respinse.

 

Concurența pentru un post de consilier județean este destul de mare: 10 persoane pe un loc. Zece formațiuni politice au depus dosare de candidatură pentru Consiliul Județean Ploiești. Pe listă figurează PMP, PND, PSRO, PNL, PSD, ALDE, UNPR, PRU, Alianța Partida Romilor Pro-Europa și PRM.

Numărul consilierilor județeni din componența CJ este de 37. Câțiva consilieri județeni au anunțat că nu vor mai candida pentru un nou mandat.

Este cazul consilierului județean independent Auraș Dragomir, fost vicepreședinte al CJ Prahova, dar și al consilierului județean Victor Petrescu (PSD). Printre cei care nu mai candidează pentru un nou mandat este și Mircea Cosma (PSD), actualul președinte al Consiliului Județean Prahova.

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...