sectii votare ploiesti

La Ploiești, în mare, au fost menținute spațiile în care au fost organizate secții de votare în 2012. Vor fi amenajate secții inclusiv în Gara Triaj.

 

Cele mai multe secții de votare sunt organizate în spații în care se desfășoară activitatea unitățile de învățământ, respectiv în grădinițe, școli și colegii din municipii. Totodată, potrivit dispoziției de delimitarea a secțiilor de vot, la alegerile din 5 iunie, ploieștenii mai pot vota în funcție de arondarea la străzile de domiciliu, la Oficiul Poștal numărul 1, la Palatul Culturii, la Cantina de Ajutor Social din Mihai Bravu, la Spitalul Municipal Ploiești, precum și la sediile unor societăți comerciale, dar și în spațiile unde își desfășoară activitatea mai multe instituții publice. Pe listă figurează Muzeul Județean de Istorie Ploiești, Direcția Județeană de Protecție a Copilului Prahova, Agenția Județeană de Protecție a Mediului, Serviciul de Gospodărire a Apelor, Policlinica Cina și la Ocolul Silvic. Secții de votare vor fi organizate și la SC Transport Călători Express SA, de pe strada Găgeni.

Pe lista societăților comerciale unde se organizează secții de votare figurează SC Apa Nova, SC Electrica ori sediul TMUCB.

 

Secții de votare vor fi organizate și la Gara Triaj, dar și la parterul Blocului 24B. În total, la nivelul municipiului Ploiești sunt organizate 157 de secții de votare.