pnl ploiesti

PNL Ploiești a postat pe Facebook mesajul consilierului local Iulian Bolocan, care o acuză pe Grațiela Gavrilescu, candidatul ALDE la Primărie, că a asistat pasiv la văduvirea bugetului local.

 

Mesajul consilierului PNL:

CUM A PRIVIT PASIVA GRATIELA GAVRILESCU LA MODUL IN CARE E VADUVIT BUGETUL PLOIESTIULUI CU 11 MILIOANE EURO
Citind cu atentie programul de campanie al doamnei Gratiela Gavrilescu, ajung la punctul 104. MONITORIZAREA ATENTĂ, din punct de vedere cantitativ și calitativ, A SERVICIILOR MUNICIPALE (apă, canal, salubritate, termoficare, iluminat public, semaforizare, deszăpezire, întreținere-marcaj drumuri publice, reparații de drumuri etc.). Pe bune?!?!
In anul 2006 s-a luat o decizie importanta pentru ce inseamna investitiile din Ploiesti, in defavoarea ploiestenilor. Atunci s-a decis, sec, reducerea investitiilor Apei Nova in Ploiesti de la 26 milioane euro, la 14,9 milioane euro si marirea tarifului la apa in doua transe, probabil dupa mai multe “plimbari la Paris”. Platiti din banii contribuabililor, luau act de acest lucru si oamenii din administratia locala, de exemplu - viceprimarul Gratiela Gavrilescu. Lucrurile astea au fost comentate chiar de oameni din actuala echipa a Gratielei Gavrilescu. Ma intreb ce cauta Paul Palas cu dansa acum, IN CONDITIILE IN CARE IN FEBRUARIE 2006 AFIRMA: “Daca noi adoptam acest proiect de hotarare astazi, inseamna ca suntem de acord implicit cu diminuarea valorii investitiilor de la 26 milioane euro, la 14,9 milioane euro pe o perioada de 15 ani. Asta vom face daca noi adoptam acest proiect de hotarare astazi”. Va rog sa verificati afirmatiile mele in procesul verbal al sedintei Consiliului Local din data de 01 februarie 2006. Sigur, in aceeasi mare echipa e si cel care a semnat contractul cu Apa Nova in anul 2000, Horia Toma, cu niste clauze “foarte bune”, total in defavoarea noastra, pe care ploiestenii le resimt de atatia ani.
Credeti ca in aceste conditii, doamna Gratiela Gavrilescu ar renegocia vreodata contractul cu Apa Nova in scopul eliminarii tarifului apei meteorice??? Fereasca Dumnezeu ca in cazul in care ajunge primar sa nu avem surpriza sa PRELUNGEASCA contractul cu Apa Nova!!!

Contactată de observatorulph.ro, Grațiela Gavrilescu a replicat: "Mă aștept ca în campanie să fiu atacată. După alegeri apele se vor liniști"