daniel savu

Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploiești, a postat pe blogul său scrisoarea de angajament „Educația, responsabilitate și pentru comunitate”.

 

„În calitate de candidat independent la Primăria Ploiești, am primit din partea Consiliului Județean al Elevilor Prahova, invitația de a-mi asuma public și de a semna scrisoarea de angajament „Educația, responsabilitate și pentru comunitate”, ce cuprinde mai multe obiective pe care această structură reprezentativă a elevilor le așteaptă de la viitorul primar. Scrisoarea este semnată de Ruxandra-Maria Ristoiu, președinte al Consiliului Județean al Elevilor Prahova și vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor și înțeleg că a fost adresată tuturor candidaților la funcția de primar.

Pentru că îmi doresc ca tinerii din Ploiești să devină partenerii administrației locale pentru o serie întreagă de proiecte prin care să schimbăm împreună fața orașului și să îl scoatem din imobilismul actual, vă prezint angajamentul meu scris, semnat și asumat, la care mai adaug două puncte :

 

Ca primar ales, voi propune Consiliului Local și voi face toate demersurile necesare în vederea alocării spațiului necesar în blocul OMV Petrom, pentru activități destinate exclusiv tinerilor. Locația va fi pusă la dispoziția Consiliului Județean al Elevilor Prahova, pentru ca în colaborare cu Primăria Ploiești, dar și cu alte structuri reprezentative ale tinerilor din municipiul Ploiești, să organizeze evenimente de utilitate publică.
Tinerii din municipiul Ploiești vor fi invitați să se implice la nivel consultativ și de evaluare a impactului public pentru proiecte de tip smart city (internet gratuit în unități de învățământ, parcuri și mijloace de transport în comun) care vor fi inițiate de municipalitate„. (P.E.)

FOTO Document „Educația, responsabilitate și pentru comunitate”
angajament scanat1