dobre

Candidatul PNL la Primăria Ploiești, Adrian Dobre, cere public demiterea managerului Hale și Piețe SA Ploiești, Emanuel Ilie, după ce astăzi a izbucnit un incendiu în hala de flori, locul în care s-a probușit tavanul acum două zile.

 

Postarea candidatului Adrian Dobre pe Facebook:

Nu va e rusine, domnilor candidati PSD si ALDE?
Zilele trecute a picat o bucata de tavan in Piata Centrala din Ploiesti. Aseara a luat foc un neon, unde credeti? In acelasi loc public din Ploiesti, iar candidatii PSD si ALDE, impreuna cu echipele lor, stau pe Facebook si comenteaza POZE.
Ca asta este modul – iresponsabil - in care conduce alianta PSD-ALDE la Ploiesti de patru ani, este clar pentru toata lumea, dar sa pui in pericol siguranta oamenilor care “indraznesc” sa cumpere flori intr-o piata din Ploiesti, este deja mult prea mult.
Va intreb, stimati contracandidati, asteptati sa existe victime umane pentru a lua masuri?
Solicit viceprimarului cu atributii de primar, Cristian Ganea, ca macar in ultimul ceas, sa actioneze in sensul demiterii directorului SC Hale si Piete, pentru modul jalnic in care a administrat aceasta societate in ultimii ani.
Adresez, de asemenea, public, o intrebare doamnei Gratiela Gavrilescu, candidat ALDE la Primaria Ploiesti: avand in vedere ca directorul Hale si Piete este langa dumneavoastra in conducerea ALDE Prahova, aceasta este echipa pe care o sustineti si v-o asumati pentru mandatul 2016-2020, stimata doamna? Daca da, ar trebui sa aveti curaj sa spuneti asta in campanie pentru ca ploiestenii sa va poata da votul in cunostinta de cauza! (P.E.)