savu

Senatorul independent, Daniel Savu, candidat la Primăria Ploiești, a postat pe blogul său un comentariu critic la adresa președintelui Iohannis:

 

Klaus Iohannis s-a transformat în președinte-jucător cu mai puțin de 6 ore înainte de începerea campaniei pentru alegerile locale, implicându-se pe față în competiția electorală.  În spatele unor cuvinte strategic lansate, Klaus Iohannis n-a ezitat să își susțină de fapt partidul care l-a ajutat să ajungă la Cotroceni.

În calitate de candidat independent la Primăria Ploiești, mă întreb cine îi dă dreptul președintelui, dacă tot a considerat necesar să dea sfaturi românilor despre ce și cum să voteze, să se refere numai la partidele politice din România, nu și la independenți. Despre unele a spus chiar că s-au reformat…

 

În contradicție cu președintele, alegătorii chemați la vot știu foarte bine că în realitate, niciun penal din niciun partid nu a făcut un pas în spate. Chiar dacă nu vor fi pe buletinele de vot, aceștia stau în umbra multor candidați, pentru a le asigura “infrastructura” și “prioritățile” aferente. Asta ca să înțelegem cine sunt cu adevărat competitorii partidelor politice în actuala campanie electorală și de ce nu poate fi vorba despre o reformă reală, ci doar declarativă. (P.E.)

VIDEO Daniel Savu: nimeni din penalii din partide nu a făcut un pas înapoi