mita electorala boldesti1

Un cititor ne-a trimis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. fotografii cu alimente și materiale tipărite, care ar fi fost împărțite de echipa PSD. Contactat de observatorulph.ro, primarul Constantin Bucuroiu a negat orice implicare: "eu am dat doar felicitări"

 Mesajul cititorului:

"Ieri la Boldești-Scăeni, primarul Bucuroiu și consilierii săi au împărțit cetățenilor din toate cartierele orașului pe lângă felicitări și calendare, zahăr, ulei și făină. Speră ca oamenii său uite în ziua alegerilor că actuala conducere a mărit cu taxele și impozitele locale, fără să facă ceva important în Boldești. Orașul nostru a rămas pe ultimul loc în județ ca și dezvoltare, în timp ce votanții se cumpără cu pomeni electorale. Culmea, s-au folosit și polițiștii locali la distribuția alimentelor cu care vor să cumpere voturi!"
 
Primarul orașului, Constantin Bucuroiu, care candidează pentru un nou mandat, a declarat: "Consilierii PSD au împărțit în toate cartierele doar felicitări de Paște, nimic altceva. Dacă s-au dat alimente, sigur nu au fost din partea mea sau a PSD, iar polițiștii locali nu sunt implicați în așa ceva! Acuzațiile vin din partea pedeliștilor, care din ianuarie tot împart ziare prin oraș, fără să menționeze unde sunt tipărite sau tirajul"
 
Contactat de observatorulph.ro și consilierul local PSD, Ioan Lăcătușu, a negat acțiunea electorală:"Eu nu am dat nimic. Nici pliante, nici alimente!"
 
Galerie FOTO Alimente împărțite împreună cu materiale electorale de PSD la Boldești Scăeni

mita electorala boldesti2
 
mita5