savu petrolul

Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploiești, a postat pe Facebook un text despre Petrolul Ploiești:

 

"Soarta simbolului Petrolul Ploiești este o preocupare și pentru mine, atât acum, ca ploieștean și candidat independent la Primăria Ploiești, cât și ca viitor primar, dacă voi obține votul ploieștenilor. Nu este un proiect electoral, ci interesul pe care cred că este normal să îl exprim pentru a găsi soluții, astfel încât să redăm echipa orașului și celor care o iubesc.
Orice proiect pentru Petrolul trebuie să înceapă de la prezentarea corectă a faptelor. Pe 25 mai, la Tribunalul Prahova vor fi discutate cereri de faliment ale SC FC Petrolul Ploiești SA, pentru recuperarea datoriilor acumulate în ultimii ani. În funcție de decizia instanței și dacă falimentul va fi declarat, marca Petrolul va putea reveni la municipalitate.
De aici poate începe un nou drum pentru Petrolul Ploiești. Voi propune un parteneriat public-privat între Primărie, marii investitori din Ploiești și suporteri, cu un management corporatist și un Consiliu de Administrație alcătuit din oameni integri. Astfel, Petrolul Ploiești va putea să renască ! Sunt mulți investitori în Ploiești, companii mari, care vor să se implice în acest proiect. Totul este ca interesul public al orașului să devină cu adevărat cel mai important!" ()