candidaturi psd ploiesti

Social-democrații ploieșteni au fost primi care și-au înregistrat dosarele de candidaturi la Biroul Electoral Municipal. Asta după ce s-au chinuit să deblocheze o ușă.

 

Social-democrații au întârziat mai bine de o oră și jumătate până s-au prezentat la Biroul Electoral Municipal. Mulți cârcotași au pus întârzierea pe seama faptului că la ora 14.00, ora la care social-democrații ploieșteni au anunțat că vor veni la BEM, încă nu se știa decizia instanței cu privire la președintele PSD Liviu Dragnea.

Oficial, social-democrații au susținut că a fost nevoie de mici completări pentru depunerea corectă a dosarelor de candidaturi.

 

După ce Cristian Ganea și-a înregistrat dosarul de candidatură la BEM a urmat rândul candidaților pentru Consiliul Local. Pe listele de candidaturi, față de alegerile locale din 2012, au apărut și câteva modificări.

În 2012, lista era deschisă de Iulian Bădescu, președintele PSD Ploiești, care între timp a fost nevoit să-și dea demisia din toate funcțiile politice și administrative, ca urmare a dosarelor penale instrumentate de DNA Ploiești.

Prin urmare, la alegerile din 2016, primul pe lista de consilieri locali este Cristian Ganea, care candidează şi la funcția de primar al Ploieștiului. Următorii pe listă sunt actualii consilieri locali, respectiv George Botez. Pe locul al treilea pe listă este actualul manager al Spitalului de Obstetrică Ginecologie, Marius Dinu. Urmează Marilena Stanciu, actual consilier local, și Răzvan Ursu, viceprimarul municipiului Ploiești. Surprinzător este faptul că anumiți consilieri locali nu se regăsesc pe primele locuri. Astfel Robert Vîscan este de abia la poziția 11 pe listă, iar Constantin Minea pe locul 12. Pe locurile 7 și 8 figurează numele lui Gheorghe Andrei, respectiv Donald Constantin, iar pe locurile 9 și 10 figurează numele lui Ștefan Dănescu și al Sandei Dragulea. Marcian Cosma este de abia pe locul 13,

Iată listele complete depuse de PSD Ploiești, pentru Consiliul Local:

lista psd ploiesti 2

candidati lista 3 psd ploiesti

lista psd 4

lista psd ploiesti 5