social democratii s au luptat cu o usa

Social-democrații ploieșteni s-au prezentat la Biroul Electoral Municipal pentru depunerea candidaturilor, dar au găsit ușa închisă.

 

Timp de câteva zeci de minute, social-democrații, în frunte cu senatorul PSD Augustin Mitu, s-au chinuit să deschidă ușa de la intrarea H a Palatului Administrativ, pentru a urca la Biroul Electoral Municipal. Inițial, toată lumea a interpretat politic incidentul. Iar acuzele au vizat contracandidații.

Inițiativa de deschidere a ușii a fost coordonată de senatorul Augustin Mitu care a solicitat sprijinul celor aflați în interiorul clădirii, respectiv a angajaților de la pază, dar și a membrilor Biroului Electoral Municipal, reprezentanți ai formațiunilor politice PSD și ALDE. 

 

„Am fost sabotați”, a susținut și consilierul local George Botez, în glumă.

După încercări nereușite, spiritele s-au încins, însă totul a revenit la normal în momentul în care un angajat de la Pază a reușit să deschidă ușa de la intrarea H. „Victorie! Am câștigat”, a strigat consilierul local George Botez.

PSD a depus lista completă pentru Consiliul Local Ploiești și, tot astăzi, a fost depus și dosarul de candidatură la funcția de primar al Ploieștiului, al lui Cristian Ganea, actualul viceprimar cu atribuții de primar al municipiului.

Social-democrații au susținut că au întârziat să se prezinte la Biroul Electoral Municipal pe motiv că pe ultima sută de metri a fost nevoie de completarea unor documente.

candidaturi psd ploiesti

 

 

 

Politic
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta dezlănţuit în miez de noapte, chiar de ziua lui

Se scot săbiile între cei care, până mai ieri, erau în aceeaşi barcă. Speriat de consecinţe, liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe Victor Ponta că a stat cu mâna pe sus şi s-a cerut la DNA, pentru a-l...