resize-img.jpg

O lună septembrie cum nu am mai avut în ultimii ani. În România încă se mai înregistrează temperaturi de până la 35 de grade Celsius. Situaţia urmează să se schimbe în câteva zile.

Temperaturile de peste 30 de grade se vor mai înregistra doar în prima zi a săptămânii, luni urmând să urce până la 32-33 de grade.

De marţi, acestea scad, maxima următoarelor două zile urcând până la 25 de grade. Scăderea semnificativă va fi înregistrată de joi, maximele din Prahova fiind între 11 şi 19 grade Celsius.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot de joi apar şi precipitaţiile, care însă vor dura doar două zile. Apoi, conform meteorologilor, urmează două săptămâni de toamnă blândă, cu mult soare şi maxime de 22-23 de grade.

  resize-img.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.