euro.jpg

Ani la rând ne-am plâns că suntem în coada Europei. Orice am fi făcut, în afară de gimnastică, o generaţie de aur la fotbal şi câte ceva prin tenis, nu prea am reuşit să ne facem remarcaţi. Situaţia s-a schimbat radical, odată cu prestaţia reprezentanţilor României la Eurovision.

 

De câţiva ani ne tot străduim să devenim experţi în plagiat. Timid, cu paşi mărunţi, dar avizi după doctorate, ne-am făcut de râs şi la capitolul ăsta. Nici măcar un plagiat de Doamne-ajută nu am reuşit cu mii de teze de doctorat. Perseverenţa a fost până la urmă răsplătită. Cu un plagiat de toată frumuseţea la Eurovision, am reuşit să intrăm în top 10 plagiatori din Europa, alături de nume grele ca Germania, Italia, Belgia sau mai modeştii noştri vecini din Bulgaria. E drept că tot ruşii ne-au dat o mână de ajutor, descoperind "furăciunea". Ascultaţi următorul montaj. Poate pe noi ne înşeală auzul iar ruşii au vrut doar să ne discrediteze.

 

 

Național
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Pericolul din spatele creditelor online

Creditarea se mută uşor, uşor în mediul online. Din faţa calculatorului românii pot obţine împrumuturi şi de 90.000 de lei în numai 15-20 minute, fără a pune piciorul într-o bancă. Analiştii le...