statuie-bacovia-bacau-capitala-tineretului-11-293x220.jpg

Vă dau cuvântul de onoare, am început să scriu acest text, după ce am urmărit imaginile, fără să ştiu exact ce vreau să spun. În regulă... scriu şi vedem unde ajungem.

 

La câte anomalii vedem în Prahova, m-am gândit că poate, pe aici, ori nu mâncăm ce trebuie, ori fumăm ceva în neregulă, pentru că parcă toate se întâmplă la noi. Aşa că am zis să-mi mai arunc un ochi la ceea ce se mai întâmplă prin ţară. Nu mi-a trebuit foarte mult, pentru a ajunge la concluzia că noi suntem chiar sănătoşi. Ne mai filează câte o lampă, mai trântim câte un kitch pe domeniul public, dar suntem departe de fraţii noştri români, din Bacău.

Vă invit, cu nedisimulată plăcere, să umăriţi materialul video de mai jos. Nu ştiu ce veţi înţelege, dar vă mărturisesc că pe mine m-a făcut să mă simt mândru că sunt român. După atâtea negativisme, în sfârşit ceva înălţător! Cum să nu fiu mândru, având dovada că marele nostru poet, George Bacovia, este tatăl celebrelor personaje intrate în conştiinţa universală, Terminator şi Predator. #numairezist