festival frunza de stejar plopeni2

Casa de Cultură Plopeni, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Plopeni, organizează și în acest an Festivalul Copilăriei ”Frunză de Stejar”, dedicat micuților din oraș și nu numai.

Aflat deja la ediția a XII-a, evenimentul se va desfășura miercuri, 15 iunie 2016, începând cu orele 10.00 în sediul Casei de Cultură Plopeni iar organizatorii promit și de această dată un spectacol pe cinste. ”Avem deja o tradiție de 12 ani. Anul acesta, împreună cu Grădinița Frunză de Stejar, Asociația Organizația Salvați Copiii București, Centrul Județean de Cultură Prahova, Muzeul Județean de Științe ale Naturii, Inspectoratul Școlar Prahova, Primăria și Consiliul Local Plopeni, vom oferi publicului spectacole de gimnastică ritmică, scenete muzicale, dans popular, lansări de carte, expoziții de desene și multe alte surprize”, ne-a declarat Nelu Ghiorghe, directorul Casei de Cultură Plopeni. 

festival frunza de stejar plopeni2

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 28 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Până la 37 de ani a născut 38 de copii

O femeie din Uganda în vârstă de 37 de ani a ajuns la incredibila performanță de a da naștere la nu mai puțin de 38 de copii, relatează publicația „Daily Monitor” din Uganda, într-un articol preluat pe...