luminile sperantei4

Acțiune inedită, ieri seară, la Casa de Cultură Plopeni. Sute de copii de la școlile și grădinițele din oraș s-au strâns în parcul din fața Casei de Cultură a localității pentru a aprinde lampioane și a-și pune câte o dorință.

Evenimentul intitulat ”Luminile Speranței” se află deja la a III-a ediție și este organizată de Primăria Plopeni, Consiliul Local Plopeni, Școala Carol I din Plopeni, Grădinița Frunză de Stejar și Casa de Cultură. ”Suntem deja la a treia ediție. Parcul a fost arhiplin. S-au aprins sute de lumânări și lampioane iar, pe fiecare dintre lampioane, copiii și părinții și-au notat câte o dorință, după care le-au înălțat la cer. Anul trecut am avut surpriză de-a dreptul emoționantă. La un moment dat, doamna Lili Soare (n.r. – directorul Grădiniței Frunză de Stejar) a întrebat un copilaș ce-și dorește cel mai mult. Micuțul a spus că-și dorește să se întoarcă părinții săi, plecați în Spania, acasa. Culmea, atunci ajunseseră și părinții în localitate”, ne-a declarat Nelu Ghiorghe, directorul Casei de Cultură Plopeni.

Sursa foto: Facebook Casa de Cultură Plopeni

luminile-sperantei1

luminile-sperantei2

luminile-sperantei3

 

Articole asemănătoare
Național
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Boala care a ucis deja 23 de copii în România

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de...