compact lipanesti

În acest weekend la Lipănești au fost serbate zilele comunei. Printre artiștii care au urcat pe scenă s-au numărat și nume grele din industria muzicală, cum ar fi Compact. 

Alături de formații pe scena au mai urcat și ansamblurile Mugurelul din Lipănești, Poienița din Poiana Câmpina, Floricica din Măgurele, Ansamblul Folcloric Gorgota, dar și grupul de dans Mugurelul din Lipănești. 

Festivalul toamnei de la Lipănești s-a ținut pe stadionul din comună. Reacțiile locuitorilor pe paginile de socializare nu au întârziată să apară, toți remarcând faptul că a fost o serbare deosebită. Vezi mai jos imaginile postate de edilul comunei, Robert Nica, pe pagina de facebook: 

zilelel-comunei-2

zilelel-comunei-lipanesti1

zilelel-comunei-lipanesti3

zilelel-comunei-lipanesti4

 

Auto-moto
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Modificare majoră la examenul de permis auto

Parlamentul a adoptat legea prin care se introduce obligativitatea înregistrării video a probei teoretice și audio/video a celei practice în timpul desfășurării examenului auto. Din 30.06.2017 vor...

Social
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Sebastian Ghiță, audiat prin videoconferință

Fostul deputat PSD de Prahova, Sebastian Ghiță, va fi audiat prin videoconferință. Comunicatul Tribunalului Prahova: La termenul de judecată acordat la data de 22.06.2017, în dosarul nr....