Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

busteni

Primul meci al Petrolului în Liga A Prahova, pe teren propriu, se va juca pe arena „Ilie Oană”, primarul din Buşteni, Emanoil Savin, achitând inclusiv tariful pentru o oră de nocturnă, fanii echipei solicitând acest lucru (ca meciul să se joace de la orele 19,00), pentru că au pregătit un spectacol adecvat orelor de seară.

 

Petrolul – Tufeni costă 6000 de ron, pentru a se juca pe stadionul „ploieştenilor”, Savin având o scurtă discuţie la CSM Ploieşti în vederea găsirii soluţiei ca fotbalul să fie ajutat, măcar cu infrastructura. „Fiind vorba despre un nivel de amatori, de singura echipă din Ploieşti la acest nivel, ţinând cont de susţinerea oamenilor, a fanilor, care vin cu miile la stadion să vadă echipa, cred că se pot găsi soluţii. Voi mai ajuta Petrolul financiar dar promit să mă implic şi pentru a se lămuri problemele apărute, legate de utilizarea palmaresului, a siglelor de la OSIM. Petrolul trebuie ajutat să revină acolo unde îi este locul” – a spus Savin, care a făcut şi o scurtă vizită la arena „Ilie Oană”.

sursa: ziarulprahova.ro

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...