Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

lampi led blejoi

Conducerea Primăriei Blejoi investește sume importante de la bugetul local în reducerea consumului de energie electrică.

 

Astfel, la toate instituțiile publice vor fi montate panouri solare pentru producerea apei calde menajere, dar și energiei electrice, astfel încât factura de curent achitată din bani publici să fie redusă semnificativ.

Începând din această lună, autoritățile locale au demarat și un program de schimbare a lămpilor de iluminat public cu unele economice, de tip LED.

 

"Chiar dacă inițial vorbim de un efort bugetar semnificativ, investiția se va recupera destul de repede prin reducerea facturilor la utilități", a declarat primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru.

 

Eveniment
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1 A, la Blejoi

Două autoturisme au fost implicate astăzi, în jurul orei 14:00, într-un accident pe DN 1A, la Blejoi. Din primele cercetări, accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței de mers. O...

Blejoi
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Andra Ilie

Pistă pentru bicicliști de la Blejoi la Ploiești

În această perioadă, la Blejoi se desfășoară lucrări pentru amenajarea unei piste de biciclete. În primă fază se va amenaja tronsonul cuprins între Gara Blejoi și giratoriul de la Ploieștiori,...