Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

cod-galben-canicula-prahova.jpg

Prahova se află sub cod galben de caniculă, în timp ce mai multe județe din zona de vest a țării au intrat sub cod portocaliu.

 

Meteorologii spun că mercurul din termometre poate urca în cele două zile de cod galben chiar până la 36 de grade Celsius.

Astăzi și mâine, „în nordul și estul Olteniei, sud-estul Transilvaniei, Moldova, Muntenia și Dobrogea, disconfortul va fi ridicat, iar maximele termice se vor situa în general între 35...37 de grade”, precizează ANM.

 

Valul de căldură va persista și la sfârșitul săptămânii, când sunt așteptate chiar și 40 de grade Celsius. Disconfortul termic este în creștere, iar atmosfera va fi sufocantă.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...