Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

fetita-toxiinfectie.jpg

Un apel la 112 a băgat în alertă autoritățile sanitare din Prahova. Sesizarea viza faptul că 35 de persoane, printre care și 10 copii, cazate la Mănăstirea Sf. Treime, acuză dureri abdominale.

 

Imediat la fața locului s-au prezentat mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Prahova și SMURD, dar și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică. 

Medicii de la Ambulanță au constatat că o singură persoană, o fetiță în vârstă de 11 ani, mai acuză dureri abdominale, restul povestind că de fapt ieri s-au simțit rău, când au avut stare de vomă. 

 

Fetița a fost transportată la Spitalul Orășenesc Sinaia, cu diagnosticul de colică abdominală. Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.

Cele 35 de persoane, din București, sunt cazate, de mai multe zile la Centrul Social din cadrul Mănăstirii Sf. Treime din Bușteni.

 

 

 

Național
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Soluţie urbană INEDITĂ cu panouri muzicale

Braşovenii şi turiştii care ajung în zona de promenadă de Sub Tâmpa din municipiul Braşov se pot relaxa într-un mod inedit într-unul din părculeţele din această zonă, unde au fost amenajate primele...