Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

aglomeratie-dn1-valea-prahovei-sinaia.jpg

Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre stațiunile montane de pe Valea Prahovei către capitală, se circulă îngreunat pe DN1, între stațiunile Predeal și Sinaia, cu o viteză medie de aproximativ 20 km/h, a anunțat Centrul Infotrafic.

 

Ca la fiecare sfârșit de weekend, traficul rutier este îngreunat, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei. Pentru evitarea aglomerației, șoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare:

a) - dinspre Braşov: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti;

 

b) - din zona Bran – Moieciu: DN73 – DN72A – DN71 – DN7, respectiv traseul: Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoeneşti – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN 71 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei”, mai precizează Centrul Infotrafic.

 

Eveniment
  • Luni, 17 Iulie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Urs lovit de mașină la Bușteni

În noaptea de 15-16 iulie 2017, pe raza localității Bușteni, județul Prahova, un urs a fost lovit de un autoturism, după care a fugit în pădure. Au fost constituite două echipe formate din jandarmi,...

Auto-moto
  • Duminică, 16 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Circulaţie blocată pe DN1 - accident la Azuga

Circulaţia este blocată pe DN1, în Azuga, pe sensul dinspre Braşov spre Ploieşti, ca urmare a producerii unui accident rutier. Două autovehicule sunt implicate, patru pasageri fiind asistaţi medical la...