barbat-intoxicatie-ciuperci-spitalul-judetean-ploiesti.jpg

Grijă mare atunci când mâncați ciuperci. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a ajuns la Spitalul Județean Ploiești, după ce s-a intoxicat cu ciuperci.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Brătășanca, a avut nevoie de asistență medicală după ce a gustat din ciuperci. Se pare că ciupercile nu erau cumpărate din comerț.

Ieri seară, în jurul orei 19.00, bărbatul a început să se simtă din ce în ce mai rău. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru acordarea primului ajutor medical.

Omul a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost diagnosticat cu intoxicație acută cu ciuperci. 

Medicii atrag atenția că intoxicația cu ciuperci poate fi extrem de gravă și, în unele cazuri, poate conduce chiar la deces, dacă nu se intervine de urgență. 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Florești

Un conducător auto a tras o sperietură groaznică miercuri după-amiază, după ce, în timp ce se afla pe DN1, a pierdut controlul volanului, a lovit un separator din beton și a ieșit cu mașina în afara...