Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

autobuz-tce-second-hand13.JPG

Incidentele care au avut loc în mijloacele de transport din Ploiești au ridicat mai multe semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât ultimele mijloace de transport achiziționate în 2014 de TCE, ce-i drept autobuze second - hand, erau prevăzute cu sisteme de supraveghere video.

Surpriză, însă”. Camerele video nu pot fi folosite, pe motiv că autobuzele nu au un sistem de monitorizare. Prin urmare, dotarea despre care s-a vorbit în ultimii ani este nefuncțională.

Citește și: Șoferii TCE au fost înjurați și bătuți la Ploiești

Citește și: Cum arată autobuzele second-hand cumpărate de TCE Ploieşti

Cele 10 autobuze achiziționate de TCE în 2014 sunt prevăzute cu 150 - 160 de locuri și aveau în dotare și camere video. De abia acum s-a aflat însă de faptul că acele camere video nu au fost funcționale.

Citește și: Șofer TCE bătut în stație la Metro! A fost transportat la Spitalul Județean

„Autobuzele nu au camere de luat vederi funcționale. Pentru a veni în sprijinul călătorilor și a șoferilor am decis această colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție și cu Jandarmeria”, ne-a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești. 

Citește și: Doi tineri care umileau elevii și agresau sexual fetele pe traseul 30 au fost prinși

„Celebrele camere video montate pe ultimele autobuze achiziționate de TCE nu sunt funcționale. Asta pentru că nu sunt prevăzute cu un monitor. În lipsa unui sistem de monitorizare, practic acele camere au fost numai pentru decor”, a susținut Ion Mișcă, liderul de sindicat de la TCE.

 

autobuz-tce-second-hand.JPG