Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alunecare.jpg

Din cauza ploilor, jumătate dintr-o stradă din Comarnic a luat-o la vale, pe o distanță destul de mare. Locuitorii din zonă sunt disperați. „Doamne ferește să fie un incendiu. Autospecialele pompierilor nu pot ajunge la noi”, spun oamenii.

Drumul arată mai rău ca o uliță dintr-un cătun. Aproape jumătate din strada Podul lui Neag, din cartierul cu același nume, a luat-o la vale. 

„Am semnalat problema la Primărie. Autoritățile au venit de vreo patru ori în zonă”, spun disperați localnicii.

O fotografie cu drumul postată pe pagina de Facebook a Primăriei Comarnic de Andrei Botoacă, un fost locuitor din Comarnic care în prezent muncește în Londra, a strâns numeroase comentarii, atât din partea locuitorilor, cât și a reprezentanților din administrația locală.

„Au venit să vadă. Doar atât cerem. O soluție provizorie s-ar găsi. Noi suntem izolați din cauza acestei rupturi de pământ. Ferească Dumnezeu de un incendiu sau să avem nevoie de salvare”, s-a plâns o altă persoană care locuiește în zonă.

Alunecarea de teren, potrivit primarului orașului Comarnic, ar fi apărut la finele anului trecut, de sărbători.

„Cu siguranță, dacă ar fi existat șanțuri în zonă nu s-ar fi întâmplat așa. În momentul de față noi așteptăm aprobarea bugetului local, care poate avea loc numai după aprobarea bugetului de la Consiliul Județean. După aprobarea bugetului vor fi făcute demersuri și vom urma întreaga procedură pentru reabilitarea drumului”, ne-a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.