Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

vreme-prognoza.jpg

În Prahova sunt așteptate intensificări ale vântului și precipitații, predominant sub formă de ninsoare în zona de munte.

ANM a anunțat că „în intervalul menționat, la munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și, mai ales în cursul zilei de joi (16 martie) și în noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), se va depune strat nou de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Temporar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60...70 km/h, iar pe crestele înalte rafalele vor depăși 80...90 km/h, viscolind și spulberând zăpada”.

Meteorologii susțin că intensificări temporare ale vântului cu viteze de 50...60 km/h vor fi și în restul teritoriului, cu precădere în regiunile estice, nordice și centrale. „Mai ales în noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în estul și sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restrânse în Moldova și izolat în Muntenia”, a precizat ANM.