Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

16641056_1326995630708606_4676120104596667008_n.jpg

Doamnele și domnișoarele au ocazia mâine, de 8 Martie, să aibă parte de o petrecere pe cinste. Cele mai multe restaurante și hoteluri din Ploiești, dar și din localitățile vecine, s-au grăbit să anunțe show-uri și tombole cu premii surpriză.

Când vine vorba de petrecere, mai ales de Ziua Femeii, restaurantele și hotelurile din Prahova se îngrămădesc cu super-oferte. La Hotel Prahova, de exemplu, contra sumei de 130 de lei/persoană, doamnele și domnișoarele vor avea parte de show masculin, dar și de o tombolă specială, premiile constând în cazarea gratuită timp de o noapte pentru două persoane în weekend ori un voucher de 200 lei (premiul II), care poate fi utilizat la restaurantul unității și de un voucher în valoare de 100 de lei (premiul III) pentru bar. 

Un alt restaurant, Plasir, vine cu o altă ofertă de nerefuzat. Contra sumei de 130 lei/meniu, doamnele și domnișoarele vor avea parte, pe lângă masa festivă și de un spectacol cu Flamingo Boys. La această petrecere pot participa și partenerul care poate asista la un show organizat de Flamingo Girls.

La Restaurantul Pădurea Verde de la Păulești invitat special pentru doamne și domnișoare este Dorian Popa. Meniul costă 130 de lei/persoană. Surprizele serii sunt DJ Iulio și trupa de stripperi Funky Boys.

Cu un meniu sofisticat și o trupă de stripperi vor să atragă cliente și restaurantul Best din Ploiești. Meniul de Ziua Femeii costă 120 de lei/persoană. 

Lacul Verde Resort sărbătorește Ziua Femeii alături de Magic Boys XXL și DJ Alex Badea & Dj Marci Manea. Aici meniul este de 135 lei/persoană.

O altă petrecere de Ziua Femeii este organizată la Sky Lounge, alături de Taboo Boys - striptease masculin, show de cabaret masculin, dar și Dj Allmo. Meniul costă 159 de lei/persoană.

La Restaurantul Enigma din Plopeni, de Ziua Femeii, meniul costă 80 de lei/persoană, iar invitată este formația Kontact din Băicoi. 

O altă ofertă specială pentru doamne și domnișoare a fost lansată de Restaurantul Unique din Boldești. Atmosfera va fi întreținută de formația Alberto de la Ploiești și trupa de dansatori Crown. Meniul costă 95 de lei/persoană.

 

Pe Valea Prahovei, din păcate, pe 8 Martie, sunt puține oferte. De exemplu, Vila Valea Cerbului se închiriază integral pentru un singur grup de maximum opt persoane la suma de 400 lei/ noapte. Cele mai multe oferte sunt însă de Paște. Cele mai mici prețuri pleacă de la 75 de lei/noapte /persoană, pentru grupuri de minimum 10 persoane, iar cele mai mari prețuri de cazare ajung la 567 de lei/nopte/persoană, cu mic dejun inclus.