Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

usa mop

După ce la începutul lunii ianuarie navetiștii de pe ruta Ploiești-Olari erau transportați precum animalele în autobuze mici și pline în permanență la orele de vârf, astăzi o cititoare a ziarului nostru ne-a trimis o poză dintr-un autobuz care efectuează curse pe aceiași rută, autobuz în care ușile sunt blocate cu o coadă de mop.

 

Fotografia a fost realizată joi dimineață în jurul orei 06.00. Pe lângă faptul că urcatul și coborâtul din mijloc de transport se realizează mai greu, mecanicul sau șoferul autobuzului care a luat decizia de bloca ușa respectivă a ignorat complet riscul la care a supus călătorii în cazul unui accident rutier sau în cazul unui incendiu. 

Pe de altă parte, în cazul în care sistemul de închidere al ușilor este defect, improvizația cu coada mop poate ceda, iar ușile se pot deschide în mers.

 

Cristina Oprea, cititoarea care ne-a trimis fotografia a mai precizat că pe ruta Ploiești-Olari operează DST, după ce a câștigat o licitație organizată la începutul anului. Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere societății de transport.