Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

dj233 gogeasca9

DJ 233 din Prahova reprezintă o povară pentru autorități, dar și pentru locuitorii satului Gogeasca din comuna Cărbunești. 

 

Mai mulți cititori ne-au trimis pe adresa redacției fotografii în care au surprins starea jalnică a drumului județean, care nu poate fi numit așa decât pe hârtie. Chiar dacă sunt în vârstă, mai mulți localnici și-au luat inima în dinți și au început amenajarea drumului, sătui să aștepte ca autoritățile competente să-și facă treaba. 

”Așa se fac lucrări pe DJ233. Aici se află oamenii nimănui, oamenii uitați de autoritățile competente. Și noi suntem oameni și respectiv avem dreptul la o viață normală. Dar în realitate oamenii din zona (majoritatea bătrâni) își duc zilele chinuiți, cărând cate 5 kg de porumb, mălai și toate cele trebuincioase cu spatele către locuințele lor, rămânându-le de multe ori încălțările în urma lor, înghițite de noroiul adânc. De ce?? Pentru că nimeni nu vrea să ne vadă sau sa audă de noi. Noi suntem pedepsiții comunei. Nu merităm nici măcar să avem un drum pietruit, suntem sortiți chinului și traiului greu.” a fost mesajul care a însoțit fotografiile de mai jos. 

 

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

dj233 gogeasca9

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere Consiliului Județean Prahova.