Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

temperaturi-anm-ploiesti.jpg

Luna februarie 2017 a adus cele mai ridicate temperaturi atmosferice înregistrate în ultimii 55 de ani.

Astăzi, la Ploiești, dar și în alte localități din Prahova, s-au înregistrat peste 15 grade Celsius, iar vremea s-a dovedit mai frumoasă ca într-o zi de primăvară. La Câmpina, de exemplu, mercurul în termometre a ajuns la 15,4 grade Celsius, potrivit ANM, în timp ce la Ploiești s-au înregistrat 15,1 grade Celsius.

 

Citește și: Meteorologii anunță răcirea vremii și ploi. Prognoza meteo pentru weekend, la Ploiești

Meteorologii au anunțat însă că în weekend vom avea parte de o răcire a temperaturilor. ANM a emis o informare meteorologică de vreme rea. Începând din această noapte, de la ora 20.00, până mâine, 25 februarie, ora 20.00, vremea se va răci și se vor înregistra precipitații în cea mai mare parte a țării. 

„În regiunile sud-vestice și sudice, precum și la munte, se vor cumula cantități de până la 15...20 l/mp. În zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, în Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi. Local și temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h, iar în zona montană înaltă va spulbera zăpada”, a anunțat ANM.