Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

coada-inmatriculari-ploiesti.jpg

După articolele apărute în presă, cu privire la aglomerația de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Prefectura Prahova a anunțat că „se fac toate eforturile pentru preluarea tuturor solicitărilor, situația în acest moment tinzând să se normalizeze”.

„S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova funcționează la capacitate maximă, toate cele nouă ghișee sunt deschise accesului cetățenilor de la ora 8,30 la ora 16, 30 în zilele de luni, marți , miercuri și vineri, iar joi de la ora 8,30 la ora 18,30 (4 ghisee de înmatriculări din care unul este dedicat programărilor on-line, un ghiseu de autorizare provizorie, 2 ghisee de permise de conducere/programări/reprogrămari examen auto, un ghiseu de eliberări placi cu numere de inmatriculare si dovezi inlocuitoare ale C.I., un ghiseu de radieri/preschimbari C.I.)”, se arată în comunicatul Prefecturii Prahova.

Citește și: Bătaie de joc. Coada de la înmatriculări se întinde pe trotuarul străzii Vasile Lupu. UPDATE

Numărul de ghisee , începând cu data de 01.02.2017, a fost suplimentat, iar efectivul serviciului este complet, în sensul ca niciunui lucrător nu i s-a aprobat concediu de odihnă, se mai arată în comunicatul de presă postat pe site-ul Prefecturii Prahova.

„Referitor la suplimentarea numarului de lucratori s-a demarat procedura de organizare a unui concurs de ocupare a unei functii vacante din luna ianuarie a.c., precum si a celor 3 functii suplimentare aprobate de Ministerul Afacerilor Interne ca urmare a demersurilor noastre anterioare”, mai precizează Prefectura Prahova..