Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

trafic-centura-dn1.jpg

Traficul rutier se desfășoară anevoios pe DN1, pe raza localității Bărcănești, dar și pe Centura de Vest a Ploieștiului.

 

Prahova se află în continuare sub cod galben de ninsoare. Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis la redacție mai multe fotografii cu traficul de coșmar de pe DN1, de pe raza localității Bărcănești, dar și de pe Centura de Vest a Ploieștiului.

„Pe Centura de Vest a Ploieștiului și pe DN1 se circulă în condiții de iarnă grea”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro.

 

De altfel, Centrul Infotrafic a atenționat șoferii că, „pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti ninge abundent, iar vizibilitatea este scăzută (sub 50 de metri, între kilometrii 12 şi 31). Din cauza poleiului sau a ninsorii se circulă cu viteză mai redusă decât în mod obişnuit pe majoritatea drumurilor naţionale din judeţele pentru care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionare cu cod galben (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari)”.

Meteorologii au anunțat că la Prahova codul galben de ninsori este valabil până joi, la ora 09.00, când va intra în vigoare o informare meteo tot de ninsori, vânt și polei.

IMG-20170208-WA0032.jpg

IMG-20170208-WA0026.jpg