Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Meteorologii au anunțat noi temperaturi scăzute, care pot ajunge chiar și la -26 grade Celsius. Nu vă expuneți la frig!, este sfatul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

 

Mercurul în termometre a ajuns astăzi de dimineață la -11 grade Celsius, în zona Ploieștiului. Mult mai frg a fost însă la munte. 

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni! Ger și ninsori slabe în PrahovaPrognoza meteo pentru următoarele două săptămâni! Ger și ninsori slabe în Prahova

 

Meteorologii au anunțat un nou val de ger, cu temperaturi care pot ajunge chiar și la minime de -26 de grade Celsius.

„Se recomandă evitarea expunerii la frig pe perioade îndelungate, dar și evitarea consumului de alcool. În cazul în care activitățile se desfășoară în frig, obligatoriu, trebuie să existe pauze, astfel încât organismul să se refacă. Hidratarea este extrem de importantă. Totodată se recomandă o îmbrăcăminte adecvată pentru această perioadă și protejarea extremităților corpului”, a susținut Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanță Prahova, care a precizat că în astfel de perioade cei mai expuși sunt copiii și persoanele în vârstă.

+