Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

camere video breaza prahova

Aleșii locali din Breaza au aprobat încă de anul trecut, montarea în anumite zone ale orașului a 55 de camere video, în „41 de puncte vulnerabile”.

 

Hotărârea a fost aprobată la finele lunii noiembrie 2016. Astfel, potrivit actului normativ, Breaza ar urma să fie orașul cu cele mai multe camere video din Prahova.

Potrivit actului normativ, cele 55 de camere video sunt amplasate în „41 de puncte vulnerabile”, pe listă figurând intersecții, dar și parcuri din localitate, scopul investiției fiind acela de a preveni posibilele acte de natură anti-socială. (Vezi AICI hotărârea Consiliului Local)

 

În hotărârea Consiliului Local Breaza se precizează că proiectul se va realiza etapizat, în funcție de alocările bugetare, iar de colectarea, înregistrarea, stocarea și utilizarea bazei de date, având în vedere că este vorba despre date cu caracter persoanal, se va ocupa Poliția.

În 2015, aleșii locali au aprobat montarea a altor 45 de camere video, pentru montarea în „37 de puncte strategice vulnerabile” (Vezi AICI).

Lista zonelor în care se vor monta camerele video:

camere video breaza

breaza camere video