Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

temperaturi prahova

Prahova se află marți, 10 ianuarie, sub cod portocaliu de ger persistent. La Ploiești s-au înregistrat -17,2 grade Celsius, în timp ce la Câmpina mercurul în termometre a coborât la -18 grade Celsius.

 

Ger persistent, au anunțat meteorologii pentru ziua de astăzi. După temperaturile extrem de scăzute, zona de Sud a țării se va confrunta miercuri cu un nou val de ninsori.

În noaptea de luni spre marți, temperaturile atmosferice au ajuns la minime de -20,1 grade Celsius. La Ploiești, în această dimineață (07.00), potrivit ANM, mercurul a coborât în termometre la -17,2 grade Celsius, în timp ce la Câmpina s-au înregistrat -18 grade Celsius, iar la Vârful Omu -20,1 grade Celsius.

 

Ger năprasnic a fost în această dimineață și în alte localități ale județului. La Urlați, de exemplu, s-au înregistrat -23 de grade Celsius.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost convocat ieri și s-a decis ca unitățile de învățământ să fie închise. Peste 108.000 de preșcolari și elevi din Prahova nu merg astăzi la cursuri.