Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

scoala ologeni nu se invata

Elevii din Prahova vor merge mâine la școală. Decizia aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după consultarea tuturor primăriilor. Există însă o singură excepție.

 

Potrivit ultimelor date, singura școală din Prahova unde nu se va învăța mâine este Școala Generală Ologeni, din comuna Poenarii Burchii. Aici a apărut o problemă legată de funcționarea centralei termice. Cum sălile de clasă nu pot fi încălzite, mâine elevii din satul Ologeni vor sta acasă.

Decizia de reluare a cursurilor în toate unitățile de învățământ din Prahova, excepție Școala Generală Ologeni, aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după consultarea tuturor primarilor și instituțiilor cu rol decizional.

 

La Școala Generală din Ologeni învață 160 de elevi. Potrivit viceprimarului comunei Poienarii Burchii, Valentin Stoica, centrala termică a școlii s-a defectat.

„Este vorba de o centrală care funcționează cu combustibil solid. A fost solicitată opinia a două firme. Încercăm ca până miercuri să rezolvăm această problemă”, a declarat pentru Observatorulph.ro Valentin Stoica, viceprimarul comunei Poienarii Burchii.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...