Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ninsori munte

Atenționarea meteorologilor este valabilă până marți, la ora 17.00, urmând ca, de la ora 20.00, să intre în vigoare o nouă avertizare de vreme rea.

 

Potrivit anunțului ANM, în zona de munte a Prahovei se vor semnala la altitudini de peste 1700 m, intensificări ale vântului cu rafale ce vor depăşi 70...80 km/h şi ninsoare slabă, viscolită, care determină scăderea vizibilității.

Zona de munte a Prahovei mai este vizată de o atenționare de vreme rea, care va intra în vigoare în această seară la ora 20.00 și este valabilă până e 29 decembrie. În intervalul menţionat, potrivit ANM, în toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent şi vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăși 60...70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

 

„Intensificări ale vântului şi precipitații în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, se vor semnala şi în restul teritoriului, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice”, a anunțat ANM.