Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

posturi vacante primarii

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante. În special este vorba despre posturi de inspectori de specialitate și de referent, dar și de bibliotecar și de polițist local.

Primăria Păulești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Achiziţii Publice. Candidații trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: economic sau juridic, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani și cunoștințe de operare pe calculator. Concursul se va organiza conform următorului calendar: 09 ianuarie 2016, ora 15.00 - termenul limită de depunere a dosarelor,  18 ianuarie 2017, ora 10.00 - proba scrisă, iar pe 20 ianuarie 2017 are loc proba interviu.

Primăria Provița de Sus organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Asistenţă Socială. Concursul are loc pe 16 ianuarie 2017, ora 10.00 - proba scrisă, iar pe 19 ianuarie 2017 este programată proba interviu.

Primăria Iordăcheanu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent de specialitate. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii universitare de scurtă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, nivelul studiilor: superioare, și vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului de 9 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 23 ianuarie 2017, ora 10.00, proba scrisă, iar pe 23 ianuarie 2017, ora 13.00, este programată proba interviu.

Primăria Orașului Comarnic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de referent, clasa III, grad profesional principal, Compartiment „Impozite şi taxe” din cadrul Direcţiei financiar-contabilitate. Candidații trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: pe 17 ianuarie 2017, ora 11:00,  este programată proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Primăria Municipiului Câmpina organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de bibliotecar cu studii superioare grad IA la Biblioteca Municipală Dr. C.I. Istrati. Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, vechime: minimum 7 ani în specialitatea studiilor și capacitate deplină de exercițiu, atestată printr-o testare psihologică. Termenul limită de depunere a dosarelor este 29 decembrie 2016, ora 16.00.
Concursul va fi organizat pe 10 ianuarie 2017, ora 10.00 - proba scrisă, iar data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Primăria Fulga organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de polițist local, clasa III, grad profesional principal, din Compartimentul Poliție locală. Candidații trebuie să aibă studii medii și vechime 5 ani. Concursul se organizează după următorul calendar: 03 ianuarie 2017: termenul limită pentru depunerea dosarelor, pe 16 ianuarie 2017, ora 10.00, va avea loc proba scrisă, iar pe 18 ianuarie 2017, ora 10.00 - proba interviu.

Primăria Oraşului Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: un post de inspector de specialitate, grad I A, un post inspector de specialitate, grad I, un post de inspector de specialitate, grad II și un post de referent, treapta I. Concursul este programat pe 06 ianuarie 2017, ora 11.00 – proba scrisă, iar pe 10 ianuarie 2017, ora 11.00, este programată proba interviu.