Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Primaria sinaia

Primăria Sinaia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de inspector de specialitate, grad I A, un post de inspector de specialitate, grad I, un post de inspector de specialitate, grad II și un post de referent, treapta I.

Candidații pentru postul de inspector de specialitate, gradul I A trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul managementului, sociologie şi asistenţă socială, ştiinţele comunicării şi al relaţiilor publice, ştiinţelor sociale, politice şi umaniste, dar și certificat de absolvire pentru ocupaţia de manager proiect. Prezintă un avantaj experiența în atragerea de fonduri și evaluarea serviciilor sociale, conform standardelor de calitate. Totodată candidații trebuie să aibă o vechime în muncă de minimum 5 ani, cunoştinţe operare calculator – nivel mediu. 

Pentru postul de inspector de specialitate, gradul I, candidații trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul managementului, sociologie şi asistenţă socială, ştiinţele comunicării şi al relaţiilor publice, ştiinţelor sociale, politice şi umaniste, vechime în muncă de minimum 2 ani și cunoştinţe operare calculator – nivel mediu.

Pentru funcția de inspector de specialitate, gradul II, doritorii trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul managementului, sociologie şi asistenţă socială, ştiinţele comunicării şi al relaţiilor publice, ştiinţelor sociale, politice şi umaniste, iar vechimea nu este necesară, însă trebuie să aibă cunoştinţe operare calculator – nivel mediu.

În cazul postului de referent, treapta I, se solicită studii medii, iar vechimea nu este necesară, însă candidații trebuie să aibă cunoştințe operare calculator – nivel mediu.

Concursul se organizează pe data de 06 ianuarie 2017, ora 11.00 – proba scrisă, iar pe 10 ianuarie 2017, ora 11.00, este programată proba interviu.