Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

avarie apa baicoi plopeni dumbravesti

Pompierii militari au transportat astăzi 5.000 de litri de apă la Băicoi, unde două cartiere au rămas fără apă. Situația se regăsește însă și la nivelul a altor două localități din Prahova.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul Hidro Prahova, în cursul zilei de ieri a apărut o avarie pe conducta care alimentează cele trei localități. 

„Urmare adresei nr.71/13.12.2016, transmisa de ESZ Prahova S.A. prin care ne anunta, ca alimentarea cu apa potabila a fost oprita pentru 24 h din cauza unei avarii aparute in cursul diminetii (ora 7.30 a.m. din 13.12.2016) in zona Gageni, S.C Hidro Prahova S.A este nevoita sa intrerupa distributia apei potabile pana la remedierea avariei. Sunt afectate de oprire urmatoarele localitati: orasul Plopeni, orasul Baicoi, comuna Dumbravesti. Societatea noastra isi cere scuze fata de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile. Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate in vederea asigurarii gradului de potabilitate al acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare”, se arată în comunicatul Hidro Prahova. Astăzi, societatea a anunțat „prelungirea intreruperii alimentarii cu apa potabila in Plopeni, Baicoi si Dumbravesti, urmare informarii transmise de ESZ Prahova S.A”.