Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alegeri presedinti loctiitori sectii votare

Biroul Electoral de Circumscripție Prahova a emis o circulară cu privire la circuitul documentelor care trebuie respectat cu strictețe în ziua alegerilor parlamentare, din 11 decembrie.

 

Astfel, potrivit informării, în cel mult 24 de ore de la încheierea votării, președintele secției de votare, însoțit de paza personalului din structurile MAI, de locțiitorul acestuia, de operatorul de date, de reprezentanții partidelor politice și ai organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale din biroul secției de votare trebuie să se prezinte la sediul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 31, unde va preda, pe bază de proces verbal, un dosar sigilat și ștampilat în care se vor regăsi două exemplare originale în care se vor regăsi rezultatele votării, contestațiile pentru Senat, voturile nule pentru Senat, voturile contestate pentru Senat, buletinele de vot întrebuințate și necontestate, buletinele de vot albe, listele electorale utilizate.

Citește și: Lista finală a președinților și locțiitorilor secțiilor de votare din Prahova

 

Tot aici va fi predat, pe bază de proces verbal un dosar sigilat și ștampilat cu procesele verbale și buletinele, după modelul de la Senat, pentru Camera Deputaților. Tot la Biroul Electoral de Circumscripție vor fi predate, pe bază de proces-verbal, ștampilele, buletinele de vot neutilizate și anulate și orice alte materiale utilizate în secția de votare. 

Citește AICI circulara Biroului Electoral de Circumscripție Prahova.