Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Scoala Politie 1

Cei 750 de candidați declarați admiși în urma concursului de la începutul lunii septembire nu mai au loc în clasele Școlii de Agenți de Poliție de la Câmpina.

 

Din acest motiv, aceștia vor începe cursurile direct cu un stagiu de practică la sediile Inspectoratelor de Poliție din județele unde au domiciliu. Acesta stagiu va dura aproximativ o lună, până ce tinerii recrutați din sursă externă în urma selecției din această vară vor termina școala. Deocamdată nu a fost anunțată o zi sigură în care va fi organizată festivitatea de deschidere a anului școlar pentru seria de elevi 2016 -2018, dar aceștia au fost chemați la Câmpina în data de 1 octombrie pentru preluarea legitimațiilor, a uniformei, dar și pentru instructaj.

Elevii vor fi trimiși acasă în aceeași zi pentru ca pe data de 3 octombrie să înceapă practica. Rezultatele obținute de candidați la examenul de admitere în Școala de Agenți de Poliție Câmpina au fost destul de slabe. Punctajul maxim a fost de 81 de puncte (un singur candidat), iar ultima medie de admitere a fost de 52 de puncte, punctaj obținut de zeci de candidați departajați ulterior de media obținută la bacalaureat. Nu este de ignorat nici faptul că o parte dintre locurile alocate rromilor au rămas libere din cauza rezultatelor foarte slabe, (sub 30 de puncte) astfel că acestea au fost redistribuite candidaților români care au avut note mai mari, de peste 50 de puncte.

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...