aglomeratie babele

O vizită la Babele pe caniculă este ceea ce îşi doresc turiştii care sunt în concediu pe Valea Prahovei. Drumul cu telecabina până pe platoul Bucegilor pune la încercare nervii turiştilor care trebuie să dea dovadă de multă răbdare.

Din cauza aglomerației turiștii stau la coada chiar și trei-patru ore pentru a putea ajunge pe platoul Bugecilor.

În acest timp, oamenii nu au acces la toaleta din stația telecabinei până nu ajung înăuntru, așa că fiecare se descurca cum poate. În caz de urgență merg la hotelurile sau barurile din zona telecabinei.

Aceeasi situație este și la punctul de sosire. Toaletele turcești nu au mai fost modernizate de ani de zile, iar vara mirosul este insuportabil.

Pretul unei călătorii dus-intors cu telecabina din Busteni pana la la Babele este de 70 de lei. În perioada verii se vând peste 1000 de bilete zilnic, dar cu toate acestea condițiile oferite turiștilor nu au fost îmbunătățite de ani de zile.

Probleme cu toaletele publice sunt și în alte stațiuni.

sursa: digi24

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Comarnic

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață pe DN1, în localitatea Comarnic.  Din primele informații puse la dispoziție de IJP Prahova, se pare că în accident au fost implicate două autoturisme, iar...